Länsi Vantaan Fysikaalinen hoitolaitos

Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia | Raskaushieronta | Kiropraktiikka | Voice Massage | Kinesioteippaus

Fysioterapia – Fyssari – Vantaa

Fysioterapia auttaa monenlaisiin vaivoihin.

Fysioterapia – Menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus, neuvonta, terapeuttinen harjoittelu ja manuaalinen terapia.
Fysioterapeutti (fyssari)- Erityisosaamisalueet ovat liikkumisen, toimintakyvyn ja terveyden edistäminen.

Fysioterapiaan voi tulla matalalla kynnyksellä pienistäkin tuki-ja liikuntaelinvaivoista, esim. niska-selkäkivuista tai polvi-lonkkaongelmien takia. Turhaa on kärsiä kivuista, kun jo ensimmäisellä käyntikerralla fysioterapeutti voi mahdollisesti helpottaa oloa. Fysioterapiassa voidaan käyttää kipuun sähköhoitoa, manuaalista terapiaa esim. hierontaa mobilisointiin, fasciakäsittelyjä ja kinesioteippausta sekä ergonomianeuvontaa.

Tutkitaan ja etsitään ongelmakohta ja suunnitellaan hoito.

Tärkeänä osana fysioterapiassa on myös itsenäinen harjoittelu, joka on myös yksilöllinen. Fysioterapiassa kuunnellaan asiakkaan tuntemuksia ja toivomuksia sekä mietitään hänen voimavarojaan. Yhteistyössä mietitään, miten hoito on edennyt ja tehdäänkö suunnitelmiin muutoksia. Mietimme yhdessä myös johtuuko kipu tai vaiva esim. vääristä työasennoista ja miten korjata niitä. Kun pahimmat kipuoireet on saatu hellittämään harjoitellaan ja motivoidaan asiakasta omiin kotiharjoitteisiin. Harjotteilla parannetaan asiakkaan toimintakykyä ja voimaa sekä liikkuvuutta, jotka parantavat hänen toimintatapojaan hänen omassa elinympäristössään omien voimavarojensa mukaan.

Fysioterapia asiakkaani  koostuvat kaikenikäisitä nuorista työikäisiin ja iäkkäisiin eläkeläisiin.


Hannariikka ”Kiikka” Ihantola-Parikka
Fysioterapeutti


Muita palveluitamme:
hieronta, lymfaterapia, raskaushieronta, voice massage, kiropraktikko, kinesioteippaus